23 مرداد 1404
6

همه آمده‌اند، با هر رنگ، زبان، قومیت و مذهبی، چون حسین (ع) حلقه وصل دل‌های عاشق است. پیاده‌روی جاماندگان، حکایت عمیقی از ارادت و عشق بی‌کران به امامی است که برای آزادگی و عدالت جان داد.

شور حسینی در کوچه پس کوچه‌های شهر؛ تجدید عهد گلستانی‌ها در اربعین حسینی
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، همه آمده‌اند، امروز خیابان‌ها مملو از شور و حضور قلبی است که نمی‌توان آن را با هیچ کلامی توصیف کرد. پیاده‌روی جاماندگان، حکایت عمیقی از ارادت و عشق بی‌کران به امامی است که برای آزادگی و عدالت جان داد.

در روزی که میلیون‌ها دل به سمت کربلا روانه‌اند، دل‌هایی که نتوانستند فیزیکی آن مسیر را طی کنند، در خیابان‌ها گرد آمدند؛ تا نشان دهند عشق به حسین (ع) فراتر از مکان و زمان است و هر قدمشان، قدمی به سوی آزادگی و حقیقت است.

همزمان با اربعین حسینی، روزی که میلیون‌ها عاشق و دلداده امام حسین (ع) از گوشه و کنار جهان، مسیر نجف تا کربلا را پیاده طی می‌کنند، جمعی از جاماندگان این سفر معنوی در شهرها و روستاهای خود گرد هم آمدند تا یاد و خاطره این مسیر آسمانی را زنده نگه دارند. 

این حرکت، نه صرفاً یک مراسم مذهبی، بلکه جلوه‌ای از پیوند عمیق و ناگسستنی مردم با امام حسین (ع) است؛ پیوندی که رنگ، زبان، قومیت و مذهب نمی‌شناسد. همه آمده‌اند؛ از هر گوشه و کنار، با هر لهجه و نژادی، چون حسین (ع) حلقه وصلی است که دل‌ها را به هم می‌پیوندد و این اتحاد، جلوه‌ای بی‌نظیر از عشق به حقیقت و عدالت است.

چهل روز است که شور عاشورایی در کوچه‌ها و بازارها جاری است. مردم با ذکر نام اهل بیت (ع)، سینه‌زنی و نوحه‌خوانی، خود را برای اربعین آماده کرده‌اند. هر کوچه، هر خیابان، صدای نوای عشق به سیدالشهدا را در خود جای داده است. امروز اما، جاماندگان این مسیر معنوی، با دلی پر از نور، در خیابان‌ها حاضر شدند تا نشان دهند که فاصله جغرافیایی و موانع مادی نمی‌تواند اراده و عشق به امام حسین (ع) را تضعیف کند.

پیاده‌روی جاماندگان، سفری است که فقط در بعد فیزیکی محدود نمی‌شود. این یک سفر روحانی و معنوی است؛ سفری که هر قدم آن، به منزله گامی به سوی آزادگی، ایستادگی و حقیقت است. صدای فریاد "هیهات من الذله" که از میان این جمعیت برخاسته است، پژواک همان روحیه مقاومت است که امام حسین (ع) برای حفظ کرامت انسان‌ها فریاد زد.

در میان این جمعیت، هر نگاه و هر اشک، قصه‌ای ناگفته از عشق، وفاداری و فداکاری دارد. پیر و جوان، زن و مرد، همه آمده‌اند تا با حضور خود، پیوندی عمیق‌تر با امام حسین (ع) برقرار کنند. اشک‌هایی که بر گونه‌ها جاری است، نه از حسرت جاماندگی بلکه نشانه‌ای از پیوندی است که هیچگاه گسسته نمی‌شود.

این پیاده‌روی، نه فقط یک حرکت جمعی، بلکه نمادی است از اتحاد و همبستگی انسانی؛ نشانه‌ای از آن عشق الهی که می‌تواند فراتر از تفاوت‌ها، دل‌ها را به هم نزدیک کند. جاماندگان امروز به جهانیان نشان دادند که عاشورا زنده است و پیام آن برای امروز و فردا الهام‌بخش و راهگشا خواهد بود.

در این مسیر، مردم نه فقط یاد کربلا را گرامی می‌دارند، بلکه ارزش‌هایی را تجدید می‌کنند که امام حسین (ع) برای آن جان داد: آزادگی، عدالت، ایثار و مقاومت. این ارزش‌ها امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز جهان ما هستند؛ ارزش‌هایی که می‌توانند راهنمای همه انسان‌ها در هر کجای دنیا باشند.

گام‌های جاماندگان اربعین، همچون شعله‌های کوچکی است که در دل شب تاریک روشنایی می‌بخشند. این شعله‌ها، نمادی از عشق، وفاداری و امیدی هستند که هرگز خاموش نمی‌شود. این گام‌ها، تجدید پیمان مردمانی است که هرگز راه حسین (ع) را فراموش نمی‌کنند و با قلبی روشن، مسیر زندگی خود را روشن می‌سازند.

پیاده‌روی جاماندگان اربعین، سفری است به سوی خود، به سوی حقیقت و به سوی عشق بی‌پایان به امام حسین (ع). سفری که یادآور می‌شود معنای واقعی پیاده‌روی اربعین، فراتر از یک سفر فیزیکی است؛ سفری است که در دل و جان هر عاشق حسین (ع) رقم می‌خورد و هیچ فاصله و مانعی نمی‌تواند آن را محدود کند.

امروز گلستان غرق در سوگ و حماسه است؛ ده‌ها هزار نفر در مسیرهای عاشقی قدم برداشتند و تجدید عهدی کردند با امام آزادگان عالم و مسیری که انسان‌ها را به سوی آزادگی رهنمون می‌سازد. 180 کیلومتر مسیر پیاده روی اربعین حسینی در این استان است و تصاویر نشان می دهد حضور مردم فراتر از پیش بینی‌ها بوده است.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir